Студеното време и зимата предразполагат към по-течно и хранително меню, каквото са супите. Не само, че ще ви стоплят, но и ще заредят организма ви с полезни вещества. Освен това са и вкусни. Вижте 10 съвета, когато приготвяме супа! Към пълния текст

1 коментарДобави коментар »

Първите коментари отгоре

lolita123

lolita12323.01.2018, 10:46:38 ч.

Полезни съвети.

Отговори на lolita123

Добави коментар »

Коментари за "10 съвета, когато приготвяме супа"
Страница 1 от 1 • Коментари 1

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.

Още рецепти

10 съвета, когато приготвяме супа

10 съвета, когато приготвяме супа

Студеното време и зимата предразполагат към по-течно и хранително меню, каквото са супите. Не само, че ще ви стоплят, но и ще заредят организма ви с полезни вещества. Освен това са и вкусни. Вижте 10 съвета, когато приготвяме супа!

Хляб от хлебопекарната – за какво да внимаваме?

Хляб от хлебопекарната – за какво да внимаваме?

Ароматът на прясно изпечен хляб и вкусът на домашното печиво са двете неща, които примамват някои домакини и ги провокират да си купят хлебопекарна. За какво обаче трябва да внимавате, когато доверите правенето на хляб „в ръцете“ на машината?

Когато приготвяме агнешко

Когато приготвяме агнешко

Казват, че да приготвиш ястие с агнешко, не е лесна задача. Дали наистина е така? Кои са основните правила, които трябва да спазваме, когато готвим агнешко месо, и с какво да го съчетаем, за да подчертаем вкуса му?

Как да готвим с камут –  3 вкусни рецепти

Как да готвим с камут – 3 вкусни рецепти

Веганите и вегетарианците използват този вид зърнена култура от години. Камутът е вид твърда пшеница, богат на много хранителни вещества. Ако обичате експериментите в кухнята, ви предлагаме да опитате тези 2 рецепти с камут:

Как да станем майстори на рибата?

Как да станем майстори на рибата?

Пържена или на пара, овкусена с подправки и сос, рибата задължително трябва да присъства в седмичното меню. Рибното ястие е не само вкусно, но и полезно за малки и големи.

Летни десерти без печене

Летни десерти без печене

Предимството на летните десерти без печене е, че са освежаващи, вкусни и също толкова сладки, колкото печените сладкиши. Предлагаме ви няколко апетитни идеи за летни десерти без печене.

Златни правила при пържене

Златни правила при пържене

Вижте кои са златните правила на пърженето,с помощта на които ще можете да приготвяте вкусни, питателни и здравословни ястия: