Тенденции в пролетните сватбените менюта

От 0 коментара0/5

Новият сватбен сезон е на прага. Какви са тенденциите, колко степенни трябва да са блюдата ви, какво да съчетават те. Вижте какви са тенденциите при сватбените менюта за пролет и лято.

Тенденции в пролетните сватбените менюта
 © istockphoto.com

Блок маса или индивидуално меню? Въпросът, пред който са изправени всички младоженци. Отговорът му се крие в предпочитанията на младата двойка, както локацията и часа, който са избрали за начало на веселбата.

И двете крият своите предимства и недостатъци. Каквото и да изберете е необходимо да знаете колко от вашите гости имат специални хранителни навици – вегани, вегетарианци, колко от тях са диабетици или са алергични към нещо конкретно.

Ако не сте сигурни може да заложите въпроса в поканата. По този начин ще отдадете специално внимание към близките си в най-важния ден от живота ви

Пролетно-летните сватби предполагат по-леки храни, но и достатъчно засищащи за 5-6 часовия маратон по танци.

Ето защо foodpanda предлага да заложите на богата и разнообразна салата, която би задоволила предпочитанията и на най-капризните.

Предястието би могло да бъде пролетни рулца или гриловани тиквички, с мус от крема сирене.

Добави описание

За основно, най-предпочитано сред месата си остава пилешкото – печено или на руло с плънка от зеленчуци. Свинското и тази година ще се среща, като другото най-често предлагано ястие. Каквото и месо да изберете, гарнирайте със зеленчуци, най-добре гриловани или задушени.

Десертите са нещо полезно, тъй като практиката показва, че след много танци и наздравици, гостите огладняват така, сякаш не са хапвали нищо. Класически, десертът си остава най-чакания и жадуван момент, който е отреден за вкусния ритуал със сватбената торта.

 

5-степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон. Заложете на комбинация от месо и зеленчуци за основно ястие и непренебрегвайте следястието. Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тенденции в пролетните сватбените менюта".