Свежо лято на една клечка разстояние

0 коментара0/5

Ако обичаш лятото, а лакомствата и освежаващите активности са част от ежедневието ти, то тогава със сигурност ще ти допаднат нашите топ предложения за свежо лято. Виж няколко идеи за прохлада, с които да посрещнеш по-лесно августовските (а и не само) жеги.

Отиди на открито

И не, нямаме в предвид разходки на 30+ градуса в града покрай напечените от слънцето сгради и тротоари. Напротив, приканваме те да преоткриеш околностите около твоя град. Наблизко със сигурност има планина, хълмче, паланка, все някое място с гора от дървета, много сянка, бистър поток и чист въздух. А ако отидеш с приятели, може да си организирате страхотен пикник. Освен това, България е прекрасна и пълна с безброй невероятни места, а лятото е идеалното време да ги обиколиш. Безлюдни плажове по морските брегове, закътани селца в Родопите или градове с дългогодишна история – винаги може да научиш нещо ново. Каквото и да избереш, ще ти подейства освежаващо и ще те зареди с позитивна енергия.

Охлади жилището

С климатик всеки може, но какво може да направим ако нямаш такъв? Като за начало протегни ръка и дръпни щорите / завесите на прозорците. Температурата в стаята ще спадне с 5-6 градуса. Пред самия вентилатор постави купа с лед – по този начин вентилаторът не само ще раздвижва въздуха в помещението, но и ако застанеш пред него, ще почувстваш хладна въздушна струя. Допълнително може предварително да напълниш вода в бутилка с пулверизатор и да я изстудиш в хладилника. Когато ти стане горещо, докато гледаш телевизия или просто се излежаваш, протегни ръка и се напръскай с водата.

Освежи лятото със сладолед… на клечка

Ако се чудиш как да набавиш повече хлад и свежест в менюто си, ние имаме вкусно предложение – сладолед. Може да го похапваш на плажа, в планината или на разходка в парка. Грешен избор няма, тъй като сладоледът охлажда горещите дни и нощи.

Един от най-любимите е сладоледът на клечка, който напомня за сладките детски спомени и безгрижното морскосиньо лято. „Ескимо“ ще те зареди с добро настроение в жегите, а с богатото си съдържание на свежо мляко ще те освежи на мига.

Освежи лятото със сладолед… на клечка

Е, не всичките ни предложения са на точно една клечка разстояние, но пък до едно обещават лятна прохлада по твой вкус. А и никъде не споменахме размера на клечката, нали?

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Свежо лято на една клечка разстояние".