Царица в кухнята

0 коментара0/5

В последните години всички говорят за здравословното хранене.Възможно ли е да има пълноценно и здравословно хранене, ако не сме запознати с храната, която пазаруваме, как е произведена и достига до нас?

Царица в кухнята


Истинската царица на здравословното хранене знае, че основният му принцип е приемането на разнообразна храна, която да осигури необходимите енергийни елементи на организма в балансирани количества. За този баланс важна роля играят натуралните зеленчуци и витамините в тях.  

Царица в кухнятаВече 20 години експертите на Дерони инвестират усилията си в подобряване на качеството на произвежданите от тях зеленчуци. Тайната на естествения вкус е резултат от затворения цикъл на производство, който включва  избор на най-добри семна и специална грижа към всеки зеленчук, отгледан в градините на Дерони.

Храненето е важна част от деня и добрия тонус на цялото семейство и всяка домакиня знае това. Внимателно подбира продуктите, които поднася на масата и следи да бъдат качествени и здравословни.  Все по-малко от нас са наясно с произхода на храната, която пазаруваме и до колко тя покрива изискванията ни за здравословно хранене. В това отношение Дерони не прави компромис – всеки продукт е резултат от естествено отгледани и внимателно обгрижвани зеленчуци, преминали прецизна обработка. Това определя и мисията на фирмата -  да създава продукти, които да донесат част от приридата във вашия дом, за да се чувствате здрави и силни с пълноценна храна.

Балансът между доброто здраве и динамичното ежедневие може да бъда постигнат в кухнята с хармония от вкусни и натурални храни. И разнообразие, което Дерони предлага в своята серия „Царица”. Тя включва както традиционни продукти като кетчуп и лютеница, така и селекция от интересни и вкусни сосове, с които да изненадате и добавите в менюто на любимите си хора.

Царица в кухнята
Сред тях са Сос Арабиата, Сос Басилико и Сос Четири сезона.

Насладете се на пълноценен живот, здраве и красота с продуктите „Царица” на Дерони и превърнете в приказка приготвянето на здравословна и вкусна вечеря за цялото семейство.

12.12.2011/rozali.com

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Царица в кухнята".