Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”

2 коментара0/5

Най-бързо развиващата се българска верига  от бутикови супермаркети  - „Мандарин”, създаде  и отвори още едно „бижу”.

Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”
Новият магазин се намира в престижния софийски квартал Лозенец, на ул. Джеймс Баучер 75, срещу хотел „Кемпински”. Разположен на площ от 400 кв.м.  той е седмият по ред в страната , като компанията планирала да отвори общо 10 броя до края на 2011 г., а в края на  2012 – всички  „Мандарин” да наброяват 20.

Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”

Интериорът му  е по проект и изпълнение на доказалите се във времето новатори и диктуващи модните тенденции в интериора – „Мартинели”.


Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”

„Мандарин” се отличава от множеството  големи и малки вериги за хранителни стоки,  с уютната и приветлива атмосфера, в която се потапяш още с прекрачване на прага. 
Посрещан  от усмихнати и компетентни момичета и момчета,  тук клиентът е на почит и получава  изборът от най-добрите и  качествени марки,  селектирани от гурме специалисти, храни и напитки.
Богата винена селекция е представена в малка и уютно скътана винарна.
Свое място тук ще намерят и ценителите на тютюна с разнообразието от пури, пурети, тютюн и аксесоари , представени в концептуален “shop in shop”.

В супермаркета  се предлагат
разнообразни био храни и напитки.


Любимо място в  „Мандарин” за работещите, забързани дами и господа е така наречената „топла точка”.
Мястото, където да направите своя избор от прясно приготвени ястия, както от  традиционната ни кухня, така  и по рецепти от различни краища на света. Храните се приготвят ежедневно от пресни продукти. Кулинарният виртуоз в кухнята до скоро се е грижил и за блюдата на  много от държавните ни люде и височайши дипломати.Част от любимите специалитети за клиентите на „Мандарин” са: „салата дамски каприз”, „салата с авокадо”, „спаначено суфле”,”паеля”,  „круша с мащерка и джиндифил” , „ябълка с орехи и канела”и други.

Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”


Бутиковите супермаркети „Мандарин” привличат все повече фенове с френдли отношение , качествен подбор и  не на последно място – достъпни цени.


2 коментарaДобави коментар »

Ivelin4eto_74

От Ivelin4eto_7405.11.2011, 08:17 ч.

Хе-хе достъпни цени..., нали заради цените са му пляснали името"бутиков"...И ако някой си мисли, че това е гаранция за качествена храна...лъже се.

Виж всички коментари за "Отвори врати нов супермаркет „Мандарин”".