Ех лято, ех „Ескимо“

0 коментара0/5

Ескимо„Ескимо“ бе и все още продължава да бъде един от най-популярните сладоледи на клечка в България. Често свързван с незабравими весели случки и детски пакости, за които сега си спомняме с умиление, леденият десерт е често асоцииран с щастливото детство, в което сладоледът не бе често срещано явление.

„Ескимо“ бе страхотен, не защото нямаше алтернатива, като сладолед от машинка например, а защото беше и все още е истински вкусен.

„Ескимо“-то бе най-хубавият сладолед, защото имаше и шоколадова коричка. Имаше само един вид от него и вкусът ни караше да примижаваме от удоволствие. Първо бе в бяла опаковка, а после с изрисуван върху нея ескимос.

И макар че се приема, че „Ескимо“ идва от ескимосите, предлагаме ти и нашето по-различно тълкувание:

Емблематична
Свежест на
Клечка
Изпълнена с
Млечно
Очарование!

Шегата настрана, ледената наслада ще те очарова със своята свежест и ще те охлади във всяко време на деня и нощта, както и на всяко място – в планината, на морето, в града. Като един от най-любимите сладоледи на клечка, „Ескимо“ ще те зареди с добро настроение в жегата и ще те изпълни с ентусиазъм за мечтани дестинации, а освен това има и богато съдържание на свежо мляко. Нещо повече, той може да бъде твой верен спътник във всяко едно преживяване. Затова грабвай един и се отдай на летните емоции!

Добави описание

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Ех лято, ех „Ескимо“".